Webbaserat lönesystem som förenklar lönehanteringen

Med det webbaserade lönesystemet Kontek Lön kommer ditt företags lönehantering säkerställas på lång sikt. Lönesystemet är utvecklat för att möta framtidens hårda krav – på allt från funktionalitet och gränssnitt till användarvänlighet.

Fördelar med  lönesystemet Kontek Lön:

  • webbaserat och modernt lönesystem
  • framtidssäkrat och pålitligt
  • molnbaserat
  • goda integrationsmöjligheter med andra system
  • användarvänligt gränssnitt
  • branschoberoende
  • personlig support
 
 

Fler anledningar att välja vårt webbaserade lönesystem, Kontek Lön:

SMIDIG SEMESTERHANTERING

Kontek Lön klarar samtliga avtalsområden och hanterar den anställdes semesterförmåner enligt semesterlagen, kollektivavtalens bestämmelse och det egna företagets semesterpolicy.

FRAMTIDSSÄKERT WEBBASERAT SYSTEM

Systemet är helt och hållet webbaserat, för att kunna möta framtidens tekniska och funktionella krav. Möjliggör en smidig och säker molnlösning.

BRANSCHOBEROENDE

Systemet möjliggör arbete inom olika branscher och är anpassat efter olika avtalsområden inom privat och offentlig sektor. Du kan enkelt ändra eller skapa nya lönearter utifrån ditt företags specifika behov.

 

 

RETROAKTIV LÖNEBERÄKNING

Datumfunktionen förenklar en korrekt retroaktiv löneberäkning oavsett om det finns en eller flera löneändringar under beräkningsperioden.

INTEGRATIONSMÖJLIGHETER

Systemet möjliggör integrationer enligt branschstandard, vilket innebär att du kan integrera det med ditt företags affärs-, ekonomi- eller HR-system.

VALBARHET

Systemet fungerar lika bra i Mac som PC.

"Bäst betyg inom lönesystem"

BusinessWith är en jämförelsesite där du snabbt och smidigt kan ta reda på vilket löneprogram som passar dig och ditt företag bäst. Företaget har kartlagt de flesta lönesystemen på den svenska marknaden och med hjälp av filterfunktioner kan du enkelt få fram en lista över de leverantörer som bäst uppfyller dina behov och din kravställning.

Kontek har nyligen fått utmärkelsen "Bäst betyg inom Lönesystem" hos BusinessWith.

Direktlänkt till BusinessWith

Byt till vårt webbaserade lönesystemet!

Fördelarna med att jobba i webbaserade systemlösningar är många, inte minst i en föränderlig omvärld när du snabbt kan behöva komma åt viktig information utanför kontoret. 

Att våra kunder ska jobba med framtidssäkrade lönelösningar är något som vi verkligen brinner för!

Kika gärna på filmen här intill - den beskriver fördelarna med att jobba med molntjänster samt hur smidigt och enkelt ett byte från vårt äldre, windowsbaserade lönesystem till vårt webbaserade lönesystem kan utföras.

Varmt välkommen att höra av dig för bokning av övergång till det nya webbaserade lönesystemet! Tel: 0372-890 00, info@kontek.se

Kontakta Marika

Med Konteks webbaserade lönesystem får du en skräddarsydd  lösning utifrån ditt företags behov. Kontakta mig eller någon av mina kollegor så berättar vi mer.