Jobba hos oss

Är du på jakt efter nya utmaningar? Vad kul att du är intresserad av att jobba hos oss! Vi är alltid på jakt efter trevliga och duktiga medarbetare till något av våra tre kontor. 

Lediga tjänster

Beskrivning Ort Publiceringsdatum Sista ansökningsdatum
Implementeringskonsulter Försystem till Kontek Outsourcing Värnamo 2017-11-23 2017-12-29
Medarbetare till supportavdelningen - team lön Ljungby 2017-11-13 2017-11-30
Medarbetare till supportavdelningen - team Försystem Ljungby 2017-11-13 2017-11-30

Välkommen till oss på Kontek!

På Kontek är vi idag 100 medarbetare som har ett stort gemensamt intresse – lön och löneprocesser! Vår vision är att Kontek ska ha bäst rykte i lönebranschen och för att nå detta krävs engagerade och kunniga medarbetare.

Vårt arbete handlar i grunden om att erbjuda våra kunder marknadens bästa produkter och tjänster inom lön och därigenom bidra till en smartare löneadministration. För att säkerställa detta behövs det en mix av kompetenser. Allt ifrån engagerade och alerta utvecklare och säljare till stresståliga lagspelare på vår supportavdelning.

Hör gärna av dig även om vi inte har någon ledig tjänst som matchar din kompetensprofil. Skicka dina kontaktuppgifter och ditt CV till rekrytering@kontek.se så hörs vi.  

Nedan presenterar vi några personer och yrkesroller du hittar hos oss:

Säljare

"Det jag tycker är mest stimulerande med mitt arbete är alla spännande möten med människor som jag dagligen får träffa och presentera Konteks helhetserbjudande för. Mina arbetsdagar bjuder på varierande arbetsuppgifter med allt ifrån möten med befintliga och nya kunder till offertskrivning, förhandling och planering av olika säljaktiviteter. Utöver detta uppskattar jag det gemensamma arbete i säljteamet. Vi strävar hela tiden efter förbättring och utveckling samtidigt som vi har har väldigt kul ihop vilket skapar en härlig stämning på jobbet!"

Madeleine Henningsson, säljare på Kontek

Lönekonsult outsourcing

”Jag gillar att räkna lön! Innan jag började på Kontek arbetade jag som säljare och löneadministratör. Jag gick Konteks utbildningar och vid rätt tillfälle dök jobb på supportavdelningen upp - något som jag haft god erfarenhet och nytta av nu när jag räknar lön igen. Vi har olika lösningar för våra outsourcingkunder så det är viktigt att man är noggrann och social.  Våra kunder vet att vi fixar lönen och ibland skickar dom glada tack-mail till oss.”

Maria Gustavsson, energisprudlande lönekonsult på Konteks outsourcingavdelning

Teknisk konsult

”När jag började på Kontek kunde jag inte så mycket om lön. Nu vet jag lite mer och förstår hur viktigt mitt implementationsarbete av programmen är för att våra kunders löneprocess ska flyta smidigt. Varje dag är en utmaning med nya kunder, plattformar och IT-miljöer – jag är utbildad nätverkstekniker – och tycker det är kul med flera projekt igång samtidigt.”

Oscar Forss, teknisk konsult 

Kundsupport

”När det är löneveckor är det högt tempo, så det gäller att behålla lugnet och vara pedagogisk när man hjälper kunden. Man vet aldrig vad dagen bjuder på. När det är lite lugnare har vi internutbildningar. Jag och mina kollegor har flerårig erfarenhet av lön- och ekonomiarbete så tillsammans fixar vi det mesta. Dessutom tipsar vi kunderna om utbildningar de borde genomföra, eller förslag på tilläggsmoduler i programmen som skulle underlätta deras vardag. Vi är specialister på lön helt enkelt!”

Martina Aronsson, stresstålig lagspelare på Konteks kundsupport

Utbildare och konsult

”Mitt jobb är omväxlande, vilket jag trivs med. Som konsult hjälper jag kunderna med implementation av programmen, eller analyserar hela löneprocessen på företaget. Jag är en problemlösare vare sig det gäller program eller hur man faktiskt räknar lön. Som utbildare möter jag många olika kunder på våra utbildningar. Jag gillar att tala inför andra, vara projektledare och sälja in Konteks olika erbjudanden.”

Britt-Marie Sjögren, konsult och utbildare