Kontek Lön Steg 2 Fortsättning webbutbildning

Denna livesända webbutbildning är ett bra alternativ för dig som önskar lärarledd fortsättningsutbildning i lönesystemet Kontek Lön. Webbutbildningen vänder sig till dig som arbetat i lönesystemet ett tag och som vill lära dig mer om hur programmet fungerar.

Utbildningsinformation

Under utbildningen visar utbildaren olika funktioner som kan göra ditt lönearbete effektivare och snabbare. Du får t ex lära dig hur du kan skapa egna konstanter och vi har en fördjupad genomgång av personal- och löneartsregister. I löneberäkningen går vi igenom hur du kan korrigera en felaktig lön, använda funktionen Massregistrering samt hur Retroaktiv lön fungerar.

  • Företagsregister
  • Personalregister
  • Löneartsregister
  • Löneberäkning
  • Rapporter

Kunskaperna du får med dig under utbildningen har du sedan möjlighet att testa i Demoföretaget AB, det "lek- och lär företag" du som Kontek Lön-kund har tillgång till . Här kan du testa och utforska funktionerna utan att det påverkar dina riktiga företag med tillhörande uppgifter.

Kundreferenser

"Min erfarenhet av webinariet för lönesystemet Kontek Lön, steg 2, är positiv. Det var ett intressant sätt att införskaffa nya kunskaper på. Innehållet var bra och jag fick många smarta tips som jag har användning av. Upplägg och tempo var också bra, utbildaren var otroligt kunnig och svarade på de få frågor vi hade"

Katarina Branmark Hinton, HERRLJUNGA CIDER AB

"Jag medverkade nyligen på ett webinar för lönesystemet, Kontek Lön steg 2. Webinariet fungerade jättebra med ett perfekt tempo och lättläst dokumentation."

Tina Johansson, Aircoil AB

För vem

Webbutbildningen vänder sig till dig som arbetat i programmet i minst ett antal månader och nu känner dig redo att utnyttja programmets möjligheter i ännu högre grad.

Tid

Webbutbildningens längd är 1 dag

Tid: 08.30 - 16.00

Övrigt

Någon dag innan utbildningstillfället kommer du att få en länk mailad till dig. Denna länk använder du sedan när det är dags för dig att medverka i webbutbildningen. 

Du behöver ha tillgång till en dator med internetuppkoppling samt headset med mikrofon.

Ca 1-2 veckor innan utbildningstillfället kommer du att få utbildningsmaterial skickat till dig via post.