Kontek Lön (win) e-Semesterhantering

Denna e-utbildning ger dig en grundlig genomgång av semesterhanteringen i lönesystemet Kontek Lön (win). Utbildningen tar dig, steg för steg, igenom vilka förberedelser och kontroller som behöver göras för att semesterberäkningen ska bli rätt. Du får en inblick i hur olika register påverkar semesterhanteringen samt hur eventuella rättelser ska göras. Vi tittar på semesterberäkningen, semesterbesked samt semesterskulden. Utbildningen tar uppskattningsvis fyra timmar att genomföra om du väljer att göra den vid ett och samma tillfälle. 

Utbildningsinformation

  • Semesterlagen
  • Avstämningar och förberedelser i lönesystemet Kontek Lön
  • Semesterberäkning -preliminär
  • Semesterberäkning -uppdatering
  • Utskrifter i samband med semesterberäkning

För vem 

Utbildningen vänder sig till dig som vill ha ökad kunskap samt praktisk träning i rutinerna kring ett semesterårsskifte i lönesystemet Kontek Lön (win). Utbildningen vänder sig inte till dig som har löpande semesterår, då rekommenderar vi en företagsanpassad utbildning. Läs mer

Vad säger våra kunder om utbildningen? 

"Det viktigaste för mig var att kunna göra utbildningen i lugn och ro och i min hemmamiljö där jag hela tiden kunde arbeta parallellt med mitt företag och utbildningsmaterialet, vilket gör att man förstår allt mycket bättre.

Jag är mycket nöjd med utbildningen och rekommenderar den varmt. Det är både en bra grundutbildning för den som står inför sitt första årsskifte men även för oss som behöver repetera kunskaperna lite."

Patricia F. Storck, Löneadministratör på Finnvedsbostäder i Värnamo

"Detta var den bästa utbildningen jag deltagit i! Det är riktigt smidigt att kunna avbryta utbildningen om det är något man inte förstår, kan gå tillbaka och kontrollera mot sitt avtal osv. Jag är supernöjd och kan rekommendera denna e-utbildningen till alla."

Zsuzsanna Gabor, Löneadministratör på Förlags AB Albinsson & Sjöberg

Tid

Utbildningen tar uppskattningsvis fyra timmar att genomföra om du väljer att göra den i en följd, vid ett och samma tillfälle.

Övrigt

Du kan räkna med att utbildningen kommer finnas tillgänglig i början av april 2019. Har du anmält dig till utbildningen kommer du då få ett mail med inloggningsuppgifter så du kan påbörja utbildningen.

Utbildningen finns tillgänglig i sex månader från det datum då användarkontot skapas. En e-utbildning kan du genomföra när du vill, vart du vill och även själv bestämma om du vill dela upp utbildningen eller genomföra den vid ett tillfälle. Det enda som krävs är en internetuppkoppling. Vi rekommenderar dig att nyttja någon av webbläsarna Google Chrome, Mozilla Firefox eller Safari när du genomför utbildningen.

Följ länken för att komma till Klassrumsutbildningen - Kontek Lön (win) Semesterhantering