Företagsanpassade utbildningar

Vi skräddarsyr utbildningar efter våra kunders behov och önskemål – kontakta oss gärna för en diskussion om vad just du och ditt företag behöver!

Varför företagsanpassad utbilding?

Processer och regler för lönehanteringen förändras över tiden och ställer krav på att man anpassar och utvecklar sina rutiner. En företagsanpassad utbildnings- eller konsultinsats är därför en god investering både för dig som är ny och för dig som redan arbetar i våra system. Vi vet att både stora och små utbildningsinsatser underlättar arbetet så att hela löneprocessen blir effektivare och smidigare.

Vi utför uppdrag både på plats hos dig eller via webben, mot fast eller löpande räkning helt utifrån dina önskemål och behov.

Slå oss gärna en signal – vi bjuder gärna på lite tips och råd om insatser som kan passa för dig och ditt företag!

 

Vad säger våra kunder?

”Vi har varit lönekund hos Kontek i flera år och har nyligen valt att addera till deras webbaserade försystem Kontek HRM Time som molnlösning. Kontek och en av deras konsulter, Dan Roslund, hjälpte oss ta fram och genomföra en helt företagsanpassad utbildning med målsättningen att vi skulle få igång och säkerställa nyttjandet av det nya tidrapporteringssystemet. Under en heldag utbildades samtliga våra 35 medarbetare (både användare och attestanter) i det nya systemet och idag nyttjar vi Kontek HRM Time fullt ut och känner oss väldigt nöjda med Kontek och Dans insats. Att välja en företagsanpassad utbildning passade väldigt bra för oss!”

Binh Pham, Administratör vårdbolaget Uppsala Stadsmission