E-guidesabonnemang Kontek Lön

Under våren har vi introducerat ett nytt e-guidesabonnemang för lönesystemet Kontek Lön - en filmbank med över trettio korta informationsfilmer som hjälper och guidar dig i lönearbetet.

Smart nyttjande av funktionerna i Kontek Lön

Med e-guidesabonnemanget får du tillgång till ett helt filmbibliotek med korta instruktionsfilmer/e-guider som visar hur du ska kunna nyttja lönesystemet Kontek Lön på bästa möjliga sätt. 

Med hjälp av e-guiderna kan du enkelt söka dig fram till en film som visar ett specifikt arbetsmoment i Kontek Lön. Du kan använda det som ett uppslagsverk och filmbiblioteket gör det lättare för dig att fräscha upp minnet för arbetsmoment som du sällan genomför.

När du tecknat abonnemanget får du tillgång till det mesta du bör känna till om funktionerna i Kontek Lön på ett enkelt, informativt och pedagogiskt sätt - lyssna och lär!

Hur tecknar man ett e-guidesabonnemang?

Kontakta oss så hjälper vi dig att addera e-guidesabonnemanget. Du kommer därefter hitta och få åtkomst till abonnemanget under Mina sidor_Mina Program_Kontek Lön - på samma ställe som du vanligtvis hittar användarmeddelanden och annan nyttig information om lönesystemet.

Och precis som för lönesystemet så har du alltid åtkomst till filmbiblitoteket oavsett vart du befinner dig så länge du har en vanlig internetuppkoppling och en webbläsare. Alla administratörer och kontaktpersoner på ditt företag som har tillgång till Mina sidor kommer få åtkomst till abonnemanget. 

Skicka ett mail till oss så kontaktar vi dig inom kort för tecknande av e-guidesabonnemanget!

Hur mycket kostar det?

E-guidesabonnemanget för Kontek Lön kostar 3.800:/år (ordinarie pris) men eftersom vi är angelägna om att många kunder ska få möjlighet att både upptäcka och testa smidigheten med det nya abonnemanget så erbjuder vi ett introduktionspris på 1.900:- första året förutsatt att du tecknar avtalet före utgången av 2020.

Initialt  kan du teckna e-guidesabonnemang för lönesystemet Kontek Lön. Vår ambition  framöver är att kunna erbjuda motsvarande för Kontek HRM.