Våra e-utbildningar

En e-utbildning erbjuder stor flexibilitet och är ett bra val för dig som har svårt att hitta utrymme att åka iväg på en flerdagarsutbildning och för dig som kanske redan har gått en utbildning men behöver fräscha upp kunskapen inom ett specifikt område.

Pernilla

För att möta våra kunders behov och underlätta vardagen erbjuder vi e-utbildningar på Kontek. E-utbildningarna är ett smidigt och enkelt alternativ för kompetensutveckling. Du kan sitta i lugn och ro vid din dator, surfplatta eller mobil och gå en e-utbildning när, var och hur du vill!

Hör gärna av dig om du har tankegångar och önskemål om ytterligare e-utbildningar!

Pernilla Persson, ansvarig för Konteks e-utbildningar

telefon: 0372-890 20
e-post: pernilla.persson@kontek.se

Kontek Lön
Kontek Lön e-Collectum Boka
Kontek Lön e-guide till nya Kontek Lön Boka
Kontek Lön e-Rapportgenerator Boka
Kontek Lön e-Semesterhantering Boka

Välkommen till Konteks e-utbildningar

En e-utbildning kan du genomföra när du vill, vart du vill och även själv bestämma om du vill dela upp utbildningen eller genomföra den vid ett tillfälle. Detta är ett bra alternativ för dig som har svårt att hitta utrymme för att åka iväg på en traditionell utbildning och för dig som kanske redan gått en utbildning men behöver fräscha upp vissa delar. Det enda som krävs är en internetuppkoppling.

Kundreferenser

Kontek Lön (win) e-Collectum

"Senaste i raden e-utbildningar som jag gått är e-Collectum som jag verkligen gillade. Det är en mycket bra utbildning som är lätt att förstå med tydlig information och bra bilder. Jag uppskattar flexibiliteten att själv kunna bestämma när jag vill genomföra utbildningen och mixen av att både få läsa själv och få guidning av utbildarna. Jag är väldigt nöjd med samtliga 3 e-utbildningar jag gått hos Kontek".

Tomas Jonsson, Tomas Bokföringstjänst AB i Mariannelund

 

 

BESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswy

..