Konteks utbildningar

Kontek erbjuder utbildningar som får både din kunskap och effektivitet att växa. Vi har ställt om hela våra utbildningsverksamhet digitalt - något som uppskattas av våra kunder då kompetensutveckling är viktig för att få lönearbetet att bli smidigare. Över tid vill vi naturligtvis kunna erbjuda både fysiska och digitala utbildningar men under våren erbjuder vi enbart digitala utbildningsalternativ. Varmt välkommen med din bokning!

Boka utbildning med rabattrappan!

Just nu erbjuder vi upp till 40% rabatt när du eller din kollega bokar minst tre utbildningar samtidigt. Rabattrappan möjliggör kompetensutveckling till ett lägre pris;

  • Utbildning nr 1 – ordinarie pris
  • Utbildning nr 2 – 20% rabatt
  • Utbildning nr 3 – 40% rabatt

Erbjudandet gäller på ordinarie priser för alla på ditt företag som vill utbilda sig under 2021. Vi erbjuder 40% rabatt på den billigaste utbildningen osv. Erbjudandet gäller enbart vid samtidig bokning av minst tre utbildningar, t.o.m 31 mars 2021.

 

E-guider som hjälp och stöd i lönearbetet

Du vet väl om att det numera finnts ett e-guidesabonnemang för löneprogrammet Kontek Lön - en filmbank med över trettio korta informationsfilmer som hjälper och guidar dig i lönearbetet.

Läs mer om hur du tecknar ett e-guidesabonnemang


Kompetensutveckling är viktigt!

På Kontek lägger vi stor vikt på vår utbildningsverksamhet. Att hålla sig uppdaterad och informerad inom lönehantering är en viktig del för ett fortsatt lärande och utvecklande. Vi sätter dig i första hand och vi vill att du ska känna dig trygg och växa i din yrkesroll.

Välkommen att ta del av vår e-broschyr om vår utbildningsverksamhet