Support

Vi brinner för att ta din lönehantering personligt. Därför är den support som vi ger dig och ditt företag livsviktig för oss - vi strävar alltid efter att vara lyhörda och engagerade när du hör av dig. Vi vill dela med oss av vår expertis och vår erfarenhet på bästa möjliga sätt. Det handlar inte bara om att vara tillgängliga, utan också om att du som kund ska känna att vi tillsammans effektiviserar din lönehantering.

Är du redan kund och vill komma i kontakt med supporten rekommenderar vi att du loggar in på Mina Sidor eller ringer oss på tel: 0372-890 00.

 

Webbkontakt

Ladda ner Teamviewer från länken nedan om du vill ha fjärrhjälp:

Klicka här för att köra TeamViewer

Läs mer om TeamViewer 

FILUPPLADDNING

På Kontek har vi ett ärendehanteringssystem för att säkerställa dialogen med våra kunder. Alla supportärenden inkl filuppladdning hanteras via detta system som du kommer åt via Mina sidor. 

Vanligtvis sker all dialog som hör till ett specifikt ärende inkl filuppladdning i själva ärendehanteringssystemet men i vissa fall kan ett supportärende kräva filöverföring av  omfattande datamängder - i dessa fall kan du bli uppmanad att nyttja nedan formulär för filöverföringen.

Notera att det krävs en uppmaning från vår sida för att du ska nyttja och skicka filer till oss via nedan formulär:

.