Webinarie- 5 anledningar till varför du bör digitalisera löneprocessen

Viruset Covid-19 har svept in över Sverige och världen med full kraft och vår omvärld har snabbt förändrats. När vi står mitt i denna snabba förändring kan det finnas all anledning att se över sina processer.

Fördelarna med att digitalisera löneprocessen är flera. Sårbarheten om löneadministratören skulle bli sjuk är hög - trots virus och sjukdomar ska alla anställda få sin lön utbetald varje månad. I det här webinaret ger vi dig 5 anledningar till varför ditt företag ska digitalisera löneprocessen.

Anmäl dig till vårens webinar genom att fylla i formuläret nedan. 
Gustav Ängermark, Försäljning - Kontek Lön
Gustav arbetar med att hjälpa både befintliga som nya kunder med att digitalisera löneprocessen. Gustav har en bred erfarenhet inom IT och digitalisering. Han har tidigare arbetat med bland annat affärssystem och CRM-system och har en god kunskap om integrationer och kunskap kring att optimera manuella processer.
Bo Likars, Försäljning - Kontek Lön
Bo arbetar med att hjälpa kunder med att digitalisera löneprocessen. Bo har en lång erfarenhet inom IT och digitala verktyg och har utöver löneprocessen även arbetat med omvärldsbevakning samt inom fordonsindustrin.