Låt våra experter sköta löneadministrationen

Fler och fler företag, framförallt de lite större med några hundra anställda, väljer att lägga ut hela sin lönehantering externt. Väljer du en sådan lösning kan du lita på att Kontek är en trygg partner. Med Kontek Outsourcing tar vi hand om din lönehantering helt och hållet, med all vår erfarenhet och specialistkompetens. 

Outsourcing innebär att ett företag tillfälligt eller långsiktigt lägger ut sin lönehantering externt. Det är en pålitlig experthjälp och löneservice som säkerställer lönearbetet. Denna tjänst gör att vi kan effektivisera och avlasta för våra kunder, oavsett bransch eller verksamhet. Alla kunder får dessutom en egen kontaktperson hos oss, som delar med sig av all sin expertis. Och vi är alltid uppdaterade på lagar och regler om lönehantering. Kontek är med andra ord den optimala outsourcingpartnern som gör att våra kunder kan känna sig avslappnade och säkra.

Läs mer om fördelarna med att outsourca lönehanteringen till oss på Kontek

Vi erbjuder Kontek Outsourcing inom fyra områden: Lön, Tid, Resa och HR-stöd. Och du väljer själv om du enbart vill outsourca tid- och/eller reseräknings- och utläggshanteringen eller om du vill ta steget fullt ut och låta oss sköta hela lönearbetet – vi skräddarsyr våra lösningar efter dina behov!

Lön
Behöver du hjälp med lönehanteringen? Då är detta helhetslösningen för dig. Tjänsten innebär att vi blir en trygg och säker partner som sköter allt kring lönehanteringen. Och som hjälper företag att effektivisera och modernisera sitt lönearbete.

Tid
Om ett företag vill lägga ut sin tidrapportering är Outsourcing Tid det rätta verktyget. Det enda de behöver göra är att se till att de anställda tidrapporterar och att den attestansvarige attesterar. Resten sköter Kontek.

Resa
Har man många anställda som reser är det smidigt att lägga ut den hanteringen till oss. Tjänsten passar även om man har anställda med många utlägg. Då vi hanterar utlägg lika smidigt som reseräkningar.

HR-stöd
Vi hjälper dig hela vägen och blir en trygg samarbetspartner för dina HR-relaterade arbetsmoment. Genom att outsourca och få hjälp och stöd med olika arbetsmoment som rör din personal frigör du tid och kompetens hos den som är HR-ansvarig.