Kontekdagen

Kontekdagen är en inspirationsdag för dig som vill hålla dig uppdaterad om förändringar och utmaningar inom löneområdet. 2020 års livesända seminariedag är en stor aktivitet som vi genomför tillsammans med våra befintliga kunder - ett härligt och inspirerande sätt att förmedla kunskap och utbyta information.

Efter några års uppehåll är den inspirerande Kontekdagen tillbaka – nu i digital version. Vid tre tillfällen i november har vi sänt vårt program live från en studio. 

Vi vill rikta ett varmt, stort tack till alla som medverkade i årets digitala version av Kontekdagen som blev en stor succé på många sätt!

Upplevelsen och responsen från de som medverkade är mycket positiv och vi själva upplevde härliga dagar tillsammans med våra kunder även om vi i år inte kunde träffas rent fysiskt. Deltagarantalet var omfattande och vi fick massor av intressanta frågor och funderingar som vi nu jobbar med att sammanställa och återkoppla kring.

Vi hoppas ha bidragit med ny kunskap och matnyttig information som kommer göra din vardag tryggare och stärka dig i din yrkesroll. Vi vet ju alla att det ständigt kommer nya lagar som rör löneområdet. Det kan förändras snabbt – det har om inte annat vårens alla corona-relaterade åtgärder visat.

Seminarieledare

Våra utbildare och konsulter Petra Sköld och Birgitta Sjööns var seminarieledare för Kontekdagen 2020 och guidade oss igenom livesändningarna.

Digital bonus

Vi kommer att spela in och sammanställa vissa delar av livesändningarna. Detta material kommer alla deltagare få ta del av efter seminarietillfällena - en personlig kunskapsbank när du behöver hjälp och råd med ett specifikt ämne.

ÖVRIGT

Under livesändningarna genomför vi samliga presentationsdelar i vårt nya, webbaserade lönesystem.

Seminarietillfällen