Kontekdagen

Kontekdagen är en digital inspirationsdag för dig som vill hålla dig uppdaterad om förändringar och utmaningar inom löneområdet. Årets livesända seminariedag är den största aktiviteten vi genomför tillsammans med våra befintliga kunder - ett härligt och inspirerande sätt att förmedla kunskap och utbyta information.

Nu kör vi snart igång årtes livesändningar av årets digitala lönesemianrium - Kontekdagen. Du har väl inte missat att anmäla dig!

Efter några års uppehåll är den inspirerande Kontekdagen tillbaka – nu i digital version. Vid tre tillfällen i november sänder vi vårt program live från en studio. Hitta den dag som passar dig och häng på! Allt du behöver är en dator och en internetuppkoppling.

Kontekdagen - en digital inspirationdag om lön!

Vi hoppas kunna bidra med ny kunskap och matnyttig information som gör din vardag tryggare och stärker dig i din yrkesroll. Vi vet ju alla att det ständigt kommer nya lagar som rör löneområdet. Det kan förändras snabbt – det har om inte annat vårens alla corona-relaterade åtgärder visat. Självklart ska vi också passa på att visa smarta funktioner i våra system som förenklar löneadministrationen och gör lönearbetet effektivare och smidigare.

Målet med Kontekdagen är att inspirera och ge dig som jobbar med lön, personal och ekonomi kunskap om viktiga förändringar inom löneområdet. Löneseminariet vänder sig till löneadministratörer, administrativa chefer, ja egentligen till alla som hanterar löner på hel- eller deltid.

Kontekdagen hjälper till att utveckla och hålla lönekunskapen uppdaterad. Som löneadministratör har man en specialistfunktion och besitter väldigt mycket kunskap. Dessutom är många ganska ensamma i sin roll på företagen och under den här dagen får du chansen att lyssna och förkovra dig tillsammans med likasinnade.

PRIS: 1 990 KR/PERSON

Program

Inledning, kl: 09.00

Nyheter i lagar & regler
Uppdateringar om förändringar inom löneområdet.

Nyheter i Kontek lön
Nyheter i lönesystemet Kontek Lön

Årsskiftesrutiner
Rutiner och förberedelser inför årsskifteshanteringen

Temapass: Ledighet & frånvaro
Hantering, uppföljning och rapportering, regelverken och deltidsfrånvaro

Lunch ca 12.00 - 13.00

Forts. Temapass

Tips & trix
Vanliga supportfrågor

Avslutning, frågor & svar, ca 15.00

Seminarieledare

Våra utbildare och konsulter Petra Sköld och Birgitta Sjööns kommer bli seminarieledare för Kontekdagen 2020 och guida oss igenom dagen.

Digital bonus

Vi kommer att spela in och sammanställa vissa delar av livesändningarna. Detta material kommer alla deltagare få ta del av efter seminarietillfällena - en personlig kunskapsbank när du behöver hjälp och råd med ett specifikt ämne.

ÖVRIGT

Någon dag innan seminariet kommer du som anmält dig få en länk via mail till det livesända seminariet. Du ansluter genom att klicka på länken. Du behöver ha tillgång till dator med internetuppkoppling samt headset. Det kommer finnas möjlighet att skicka in frågor till oss under livesändningen. Vi återkommer med mer detaljerad information och guidning om de tekniska förutsättningarna.

Under livesändningarna genomför vi samliga presentationsdelar i vårt nya, webabserade lönesystem.

Välkommen med din anmälan!

I år kommer Kontekdagen sändas live från en studio och du kan enkelt delta varhelst du befinner dig. Allt du behöver är en dator och en internetuppkoppling. Välj mellan följande tre datum:
Seminarietillfällen

2020-11-03 Digitalt, livesänt löneseminarium Boka
2020-11-04 Digitalt, livesänt lönesminarium Boka
2020-11-11 Digitalt, livesänt löneseminarium Boka